Ghid

Un mic ghid pentru Academia Anime.

Website

Academia Anime este un site creat din pasiunea pentru animaţia japoneză (anime) şi pentru răspândirea acesteia cât mai multor persoane. Academia Anime nu este un fansub (nu traduce anime-uri), ci doar colectează, la cererea utilizatorilor lui şi cu ajutorul lor, anime-uri traduse de alte fansub-uri româneşti.

Pentru a te înregistra trebuie doar să apeşi pe butonul AUTENTIFICARE din dreapta sus sau să intri în pagina PLANURI din meniu şi să urmezi paşii de acolo. NOTĂ: Înregistrarea este instantă, nu se va cere confirmare prin mail.

Librărie anime

Librăria noastră de anime-uri este oferită GRATUIT tuturor vizitatorilor fără a fi necesară o înregistrare în prealabil.

Accesul la hentai-uri este restricţionat prin acces numai cu un utilizator și parolă. Accesul în această zonă se face numai după ce ai fost confirmat că ai vârsta peste 18 ani. Această confirmare se face în felul următor: o dată prin acceptul unui avertisment în pagină și a doua oară prin alegerea planului STUDENT.

– Anime-ul trimite către o pagină externă unde poate fi vizionat;
– Anime-ul este adăugat în exclusivitate de către echipa noastră;
– Anime-ul este incomplet sau în curs de traducere.

Nu adăugăm niciodată anime-uri. Toate anime-urile sunt adăugate de utilizatorii noştri. Vezi secţiunea de mai jos cum poţi face o cerere de adăugare.

Cererile se depun pe serverul de DISCORD în canalul #cereri-anime. Vor fi îndeplinite numai dacă au fost traduse de un fansub românesc şi dacă unul din utilizatorii noştri are chef şi timp pentru a îl adăuga.

Poţi intra pe serverul de DISCORD şi în canalul #probleme-anime ne poţi spune exact ce şi cum nu merge. Te rugăm să ne dai cât mai multe detalii despre problemă, inclusiv un link. Te vom anunţa când problema raportată de tine a fost rezolvată.

Altele

Asta e problema ta. Acestea sunt regulile noastre, iar dacă nu îţi convine te invităm să ne părăseşti şi să te uiţi în altă parte la anime-uri!

Intri frumos pe serverul de DISCORD şi ne întrebi acolo.

* acest ghid este incomplet, va putea suferi modificări viitoare.