Ghid

Un mic ghid pentru Academia Anime.

Website

Academia Anime este un site creat din pasiunea pentru animaţia japoneză (anime) şi pentru răspândirea acesteia cât mai multor persoane. Academia Anime nu este un fansub (nu traduce anime-uri), ci doar colectează, la cererea utilizatorilor lui şi cu ajutorul lor, anime-uri traduse de alte fansub-uri româneşti.

Pentru a te înregistra trebuie doar să apeşi pe butonul AUTENTIFICARE din dreapta sus sau să intri în pagina PLANURI din meniu şi să urmezi paşii de acolo. După ce te-ai înregistrat vei primi un mail cu un link pe care va trebui să apeşi pentru a confirma contul.

Planurile oferite de noi sunt gratuite şi sunt două la număr: ANIME şi HENTAI. Facilităţile de a alege unul din ele sunt enumerate mai jos:

ANIME – permite accesul la lista de anime-uri oferite de Academia Anime;

HENTAI – permite accesul la lista de hentai-uri oferite de Academia Anime.

Apeşi pe butonul AUTENTIFICARE din dreapta sus şi din pagina apărută apeşi pe Parolă uitată?. Un link de confirmare îţi va fi trimis pe adresa de mail.

Din păcate nu, nu avem cum să verificăm dacă contul spus de tine este chiar al tău fără a avea acces la mail. Va trebui să te înregistrezi cu un alt utilizator.

Nu ai confirmat adresa de mail după înregistrare iar contul a fost şters automat după 7 zile de la creare. Acesta nu se poate recupera. Te poţi înregistra din nou cu acelaşi mail dar de data asta asigură-te că te confirmi.

Librărie anime

Librăria noastră de anime-uri este oferită GRATUIT tuturor vizitatorilor înregistraţi. Pentru a afla cum te înregistrezi vezi întrebarea „Cum mă înregistrez?”.

Accesul în această zonă se face numai după ce ai fost confirmat că ai vârsta peste 18 ani. Această confirmare se face în felul următor: o dată prin acceptul unui avertisment în pagină și a doua oară prin alegerea planului HENTAI.

– Anime-ul trimite către o pagină externă unde poate fi vizionat;
– Anime-ul este adăugat în exclusivitate de către echipa noastră;
– Anime-ul este incomplet sau în curs de traducere.

Nu adăugăm niciodată anime-uri. Toate anime-urile sunt adăugate de utilizatorii noştri. Vezi secţiunea de mai jos cum poţi face o cerere de adăugare.

Din păcate Academia Anime nu mai acceptă cereri de adăugare de anime-uri. Suntem prea ocupați cu adăugarea anime-urilor de la grupurile de fansub care sau închis și nu mai avem timp și de adăugarea altora.

Poţi intra pe serverul de DISCORD şi în canalul #probleme-anime ne poţi spune exact ce şi cum nu merge. Te rugăm să ne dai cât mai multe detalii despre problemă, inclusiv un link. Te vom anunţa când problema raportată de tine a fost rezolvată.

Altele

  1. Anime-urile adăugate în librăria noastră pot fi vizionate numai dacă te înregistrezi! Nu oferim nicio posibilitate de a viziona anime-uri fără înregistrare.
  2. DISCORD-ul este singura metodă prin care poți vorbi cu Staff-ul sau cu membrii Academiei Anime. Nu te obligăm să intrii, dar nici nu te oprim.

Intri frumos pe serverul de DISCORD şi ne întrebi acolo.

* ghid actualizat în data de 04.10.2021