Cine Suntem?

O scurtă introducere

Pe măsură ce ne obișnuim să rulăm AcademiaAnime, ne-am gândit că este momentul potrivit să facem o pagină pe site.

Ce este AcademiaAnime?

Scopul Academiei Anime este de transmite și de a oferi vizitatorilor anime-uri de calitate, fără reclame și fără întreruperi video, celor cărora le doresc să le vizioneze fără a le descărca.

Ce modificări aduceți versiunilor dvs.?

Nu aducem nicio modificare, ele sunt adăugate exact așa cum sunt luate de la fansub-urile care le-au tradus.

Mai multe despre noi

Echipa colecționează anime-uri pentru consumul privat de câțiva ani, deoarece ne plac și vrem să le avem tot timpul la dispoziție. Nu suntem complet noi în joc, așa că de aceea lucrurile au mers bine în mare parte.

De asemenea, dorim să știți că nu suntem aici pentru a face un ban sau doi. Deocamdată, suntem complet autofinanțați și nu vom solicita donații sau nu vom pune reclame pe site. Ne plac anime-urile și vrem să le împărtășim cu toată lumea. Pentru a fi transparenți, sperăm, în cele din urmă, ca acest proiect să fie autosusținut, dar aceasta nu este o prioritate imediată.

Cum pot ajuta?

Scopul nostru este să răspândim bucuria anime-ului, iar răspândirea lui ne ajută foarte mult. De asemenea, anunțați prietenii dvs. care poate nu au auzit de anime-uri, recomandațile unul care credeți voi că le va plăcea și le puteți indica librăria noastră pentru vizionare.

Alte întrebări?

Nu ezitați să ne scrieți pe serverul de Discord, suntem puțini dar buni.